Passie voor het leven en voor het vak

Westdesign: vrije vogels die zich onderscheiden in vakmanschap, passie en plezier; verre van doorsnee. Wij geloven dat die combinatie van eigenschappen ons helpt om jouw bedrijf op de best mogelijke manier aan de wereld te presenteren! We helpen je graag verder.

Over Westdesign, het webdesignbureau in het Westland

Onze passie voor het vak komt voort uit de millenniumjaren van het internet. Je weet het misschien nog wel: websiteteksten die in alle kleuren van de regenboog over het scherm vlogen. Of websites met pre-loaders die eerst aangaven dat het nog vijf minuten duurde om de website te laden. Eenmaal geladen werd je getrakteerd op een visueel spektakel! Westdesign gaat met de tijd mee. Wij ontwerpen en realiseren moderne, aansprekende websites die voldoen aan de hedendaagse techniek

Passies zoals sport, het ontdekken van de wereld, vriendschap en liefde; dat zijn zaken die voor ons belangrijk zijn. We zien dat onze passie voor het leven een bron van inspiratie is voor ons werk aan mooie projecten met mooie mensen. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en verhalen komen bij elkaar en vormen samen een authentieke identiteit. Dat is de basis van ons bedrijf.

Het inspireert ons om te kijken hoe we jouw bedrijf op de best mogelijke manier kunnen presenteren aan de wereld! We gaan op zoek naar jouw unieke verhaal en je boodschap matchen we met de  doelgroep die voor jou belangrijk is. Uit die match volgt een passend ontwerp en als alles klopt, dan moet het gevoel direct goed zijn. Wij willen dat de websitebezoeker onthoudt wie je bent en dat je website aanzet tot actie.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf aan de wereld kunnen presenteren?

Lees meer over onze website diensten


Verhaal Westdesign in 7 beelden

Het verhaal van Westdesign in 7 beelden.

Het gezicht achter Westdesign

kristian sauer

Oprichter Kristian Sauer heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het ontwerpen en realiseren van websites en drukwerk. Met een vooropleiding aan het Grafisch Lyceum en aansluitend de specialisatie Bachelor of Information and Communication Technology is Kristian een allround vakman. Kristian heeft de afgelopen jaren ontelbare ontwerpen op maat en effectieve oplossingen gerealiseerd voor bedrijven en organisaties van verschillend allure. Kristian werkt op projectbasis samen met professionals op het gebied van fotografie, videobeelden en websiteteksten.

Kristian Sauer - Ontwerp, marketing en techniek in één hand

Inspirerende werkomgeving

locatie-westdesign.jpg

Na diverse co-workruimtes werken we op dit moment vanuit huis. Een heerlijke plek direct achter de duinen. Na je afspraak bij Westdesign is het heerlijk uitwaaien op het strand.