We helpen je met alles

Bij het ontwikkelen van een website komt meer kijken dan alleen het ontwerpen en bouwen. Denk aan pakkende teksten, verrassende fotografie, betrouwbare hosting, vindbaarheid, beveiliging en meer. We helpen je graag verder.

Website projecten waar we in uitblinken

Al onze websites zijn maatwerkprojecten. Dat houdt in dat wij iedere website die we maken speciaal voor jou uitdenken, ontwerpen en technisch realiseren. Je nieuwe website is daarom altijd uniek!
Ben je benieuwd naar de prijs? Kijk voor een indicatie op onze pagina ‘Wat kost een website?’.

Westdesign werkt voor opdrachtgevers in groot- en kleinbedrijf in verschillende branches en die diversiteit houdt ons scherp en inspireert ons.


Dit zijn onze specialisaties:

Uitgebreide portfolio projectwebsites

Marketing automation websites

Strategie en ontwerp van webshops

SEO websites

Grafisch sterke websites

Visual storytelling websites

Grote organisatie websites

Intranet & klantportals

Actieve marketing campagnes

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of Westdesign de geschikte partner is voor jouw website?

Bel ons op 06-55925802 of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

*
*

Full-service website projecten

Een website bestaat uit verschillende onderdelen. Westdesign specialiseert in de begeleiding van complete websiteprojecten; van strategie tot realisatie.

 

Samenwerking met reclame, ontwerp- en marketingbureaus

Wij werken o.a. voor reclame-, ontwerp- en marketingbureaus. Voor deze opdrachtgevers realiseren wij complete projecten, maar ook onderdelen ervan, bijvoorbeeld voor hun websites. Front-end, back-end, of alleen het ontwerp; het kan allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht aan kristian@westdesign.nl of bel Kristian op 06-55925802.

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Het ontwerp van je website is allesbepalend. Wij stemmen de vormgeving volledig af op jouw bedrijf en voorál op je doelgroep. Vertrouw erop dat wij met een doeltreffend ontwerp komen voor jouw website. Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons opgeleverde werk.

Eenvoudig website beheer

Eenvoudig beheer

Een gebruiksvriendelijk programma waarin je snel inhoud kunt toevoegen aan je website: dat is wat je wilt. Westdesign maakt dat voor je met het CMS ConcreteCMS. Vergeleken met bijvoorbeeld WordPress werkt ConcreteCMS veel eenvoudiger. Ook zijn de kosten lager in geval van maatwerk werkzaamheden.

Website support

Volledige support

Als het even kan, reageren we direct op je vraag, maar in ieder geval binnen 24 uur. Werk je intensief aan je website en heb je behoefte aan meer ondersteuning? Dan is het mogelijk supporturen op te nemen in een onderhoudscontract.

De “klik” met Westdesign was meteen daar! “ Wij vinden het belangrijk dat wanneer je iets “persoonlijks” als een corporate website bouwt, er een “klik” is met de website designer. Hij of zij moet begrijpen waar we als bedrijf voor staan en wat we willen uitstralen. Westdesign begreep dat eigenlijk direct en dacht goed mee over de invulling er van.
Snelheid, accuraat en flexibel zijn van toepassing op Westdesign. Over de samenwerking en de uiteindelijke invulling van onze website zijn we dik tevreden. ”
- Bom Group Rating: 10 van 10
Westdesign is een eigentijdse ondernemer “ Sterk in het visualiseren van de gewenste uitstraling. Met kennis van de beschikbare technieken.
Erg sterk vind ik zijn kennis en ambitie. Na het ontwikkelen van het Beyond bordspel kwam Kristian met het idee om er ook een digitale versie van te maken. Zijn durf en nieuwsgierigheid hebben ervoor gezorgd dat het spel nu ook online te spelen is. ”
- Beyond Chrysant Rating: 10 van 10
Bijna alles is mogelijk “ We werken nu 6 jaar met Westdesign. En we kunnen alleen maar positief zijn over hun werk en service. Onze website straalt onze identiteit uit, dit is mede door Westdesign gelukt. Zodra we een vraag hebben, ontvangen we altijd snel reactie. Bijna alles is mogelijk en wordt vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Dat zijn ook wel de kernwoorden van Westdesign; goede kennis van zaken, snel, vakkundig, uitstekende service en zeer klantvriendelijk. ” - Pieters Bouwtechniek Rating: 10 van 10
Grensoverschrijdend succes! “ Ondanks de afstand (ons bedrijf is gevestigd in Egypte) verliep de communicatie vlot. Westdesign heeft onze identiteit goed weten door te vertalen naar een mooi logo en uitstraling, passend bij zowel de Egyptische cultuur als ook de Europese markt. De website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. ” - Magic Hooks Rating: 10 van 10
Heel goed geslaagd! “ Voor het regionale programma Jeugdhulp in gezinsvormen van de 10 gemeenten in de regio Haaglanden heeft Westdesign een website gemaakt. De uitdaging was om van een groot programma met drie ontwikkellijnen en daaronder verschillende 10 acties overzicht te creëren, waarbij verschillende informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden. Westdesign is daar heel goed in geslaagd! Het is een mooie en professionele website geworden. ” - Jeugdhulp in gezinsvormen Haaglanden Rating: 10 van 10
Dik tevreden! “ Het eerste logovoorstel was gelijk raak! Hieruit volgde al snel een strakke website en ook werd er goed meegedacht aan pakkende en originele promotiemiddelen. Dik tevreden! ” - Hot Pepper King Rating: 10 van 10

Dit gaat Westdesign voor je doen

Onze aanpak bestaat uit vijf stappen waarbij we beginnen met een kick-off en eindigen met de afronding van het project.

Een goede website spreekt bezoekers aan met een pakkende tekst, mooie foto’s en eventueel videobeelden. Voor het beste resultaat koppelen we je met een professionele tekstschrijver, fotograaf of videograaf. Heb je nog geen logo en huisstijl? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn.

Iedere website die wij ontwerpen voldoet standaard aan alle hedendaagse technische eisen. Responsive design zorgt ervoor dat je website altijd goed toont op zowel je smartphone als je computerscherm, maar ook op alle tussenliggende schermformaten.

Onze communicatie met jou is transparant en garandeert een vlekkeloze samenwerking. Dat is wel zo prettig voor iedereen!

Bel: 06-55925802
E-mail: kristian@westdesign.nl