Zelf nieuwsbrieven verzenden of laten doen

Met een maatwerk template van Westdesign wordt het nog eenvoudiger om zelf nieuwsbrieven te versturen. Een maatwerk template kun je onbeperkt hergebruiken om je nieuwsbrief te vullen en te versturen. Westdesign biedt Mailchimp cursussen aan voor nog meer zelfstandigheid. Wil je liever ontzorgt worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor wie we o.a. werken

logo-ing.jpg

ING

logo-signify.jpg

Signify (Philips)

logo-act-fort.jpg

act Ford Advocaten

logo-gemeentewestland.jpg

Gemeente Westland

logo-acco.jpg

Acco uitgeverij

Dit maakt de verzending van nieuwsbrieven écht interessant

Naast het gemak van een nieuwsbrief versturen op het moment dat jij dat wilt, is er nog méér mogelijk. Een onderdeel van de verzending van nieuwbrieven is marketing automation. Hiermee regel je de automatische verzending van je nieuwsbrieven. Westdesign zorgt ervoor dat de instellingen voor marketing automation aan de juiste voorwaarden voldoen, zodat jouw klant, of een groep klanten, automatisch je nieuwsbrief krijgt toegezonden.

Dit maakt het opzetten en versturen van marketing automation campagnes opzetten écht interessant. Westdesign kan je daarbij helpen. We gaan eerst met jou in gesprek en onderzoeken de mogelijkheden. Als blijkt dat marketing automation ook effectief is voor jouw bedrijf dan maken we een plan en voeren deze vervolgens uit.


Wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van nieuwsbrieven:

Adviseren

Strategie ontwikkelen

Ontwerpen nieuwsbrief template

Programmeren nieuwsbrief template

Marketing automation campagnes opzetten

Koppelen met websites en webshops

Beheren automation proces

Kennisuitbreiding d.m.v. workshops

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of nieuwsbrieven en marketing
automation iets voor jouw bedrijf kan zijn?

Bel Kristian op 06-55925802 of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

*
*

Dit maakt een maatwerk template eenvoudig in gebruik

In een maatwerk template zit alleen wat jij nodig hebt om jouw nieuwsbrief te versturen. Omdat wij de huisstijl al volledig voor je hebben doorgevoerd, hoef jij je alleen te focussen op het toevoegen van de juiste inhoud. Dat bespaart je veel tijd en je weet zeker dat de opmaak intact blijft na het versturen. We ontwerpen een dummy-proof maatwerk template met een flexibele opbouw, waardoor iedere nieuwsbrief, ondanks dat het template dummy-proof is, toch gevuld kan worden met wisselende inhoud.

Samenwerking marketing- en communicatie bedrijven

Het versturen van nieuwsbrieven wordt vaak uit handen genomen door marketing- en communicatiebedrijven. Wij werken graag met jullie samen. Jullie weten exact wat je klant wilt en schrijven knallende teksten. Techniek is echter niet jullie sterke kant, maar wel de onze. Laten we elkaar versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht aan kristian@westdesign.nl of bel Kristian op 06-5592802.

Officieël partner van Mailchimp

mailchimp partner expert

Nieuwsbrief ontwerp

Uniek ontwerp

De indeling en het ontwerp van je nieuwsbrief is allesbepalend. Wij zorgen ervoor dat beide matchen met je huisstijl.

Nieuwsbrief techniek

Technisch optimaal

Optimale weergave op je smartphone, of computerscherm. In Outlook, Gmail of in andere veel gebruikte mailsoftware. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief na verzending bij alle ontvangers goed toont.

 

Nieuwsbrief beheer

In eigen beheer

Wij maken een maatwerk template dat je kunt hergebruiken om je nieuwsbrieven te versturen. De verzending heb je hiermee in eigen beheer. Wil je meer leren over het beheer van online nieuwsbriefcampagnes in Mailchimp? Bekijk hier onze Mailchimp workshops en trainingen.

Wat we verder nog voor jou kunnen betekenen

Dat beslis jij! Een maatwerk template realiseren of de opzet maken voor marketing automation: jij bepaalt bij welk onderdeel je geholpen wilt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor extra support kun je bij ons terecht:  wij bieden support op aanvraag, of je kiest ervoor om supporturen in een onderhoudscontract op te nemen.