We beginnen met een online strategie

Bij het opzetten van een nieuwe webshop komt veel kijken. Teksten, foto’s, prijzen, voorraadbeheer, verzendmethoden en betaalmethoden zijn nog maar het begin. Staat de webshop eenmaal, dan komen klanten meestal niet vanzelf en moet je investeren in online marketing. Voordat we beginnen met het ontwerp en technische realisatie van jouw webshop, Kan Westdesign van dienst zijn met het opstellen van de juiste online strategie voor jouw webshop.

Webshop onderdelen waar we ons in specialiseren

Al onze webshops zijn maatwerkprojecten. Dat houdt in dat iedere webshop die we maken speciaal voor jou wordt uitgedacht, ontworpen en technisch gerealiseerd. Je webshop is dus altijd uniek! Ben je benieuwd naar de prijs? Kijk voor een indicatie op onze pagina ‘Wat kost een website?’.

Westdesign werkt voor opdrachtgevers in groot- en kleinbedrijf in verschillende branches en die diversiteit houdt ons scherp en inspireert ons.


Onze webshopspecialisaties:

Online strategie

Ontwerp van webshops

Front-end development

Nieuwsbrief campagnes en koppelingen

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of Westdesign de geschikte partner is voor jouw webshop?

Bel ons op 06-55925802 of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

*
*

Samenwerking met agencies en webdevelopment bedrijven

Wij werken graag samen met agencies en webdevelopment bedrijven. We werken hiermee samen en ondersteunen met diverse onderdelen van een webshop. Front-end, ontwerp, of alleen strategie; het kan allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht aan kristian@westdesign.nl of bel Kristian op 06-55925802

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Het ontwerp van je webshop is allesbepalend. Wij stemmen de vormgeving volledig af op jouw bedrijf en voorál op je doelgroep. Vertrouw erop dat wij met een doeltreffend ontwerp komen voor jouw webshop. Nieuwsgierig naar wat wij maken? Bekijk ons opgeleverde werk.

Eenvoudig website beheer

Strategie

Een succesvolle webshop begint met een goed uitgedachte strategie. Die strategie vertaalt zich naar de webshop, maar houdt ook in dat je over jouw online marketing moet nadenken. Wij kunnen je helpen je met een specifiek onderdeel of ontzorgen je volledig.

Website support

Volledige support

Als het even kan, reageren we direct op je vraag, maar in ieder geval binnen 24 uur. Werk je intensief aan je website en heb je behoefte aan meer ondersteuning? Dan is het mogelijk supporturen op te nemen in een onderhoudscontract.

De “klik” met Westdesign was meteen daar! “ Wij vinden het belangrijk dat wanneer je iets “persoonlijks” als een corporate website bouwt, er een “klik” is met de website designer. Hij of zij moet begrijpen waar we als bedrijf voor staan en wat we willen uitstralen. Westdesign begreep dat eigenlijk direct en dacht goed mee over de invulling er van.
Snelheid, accuraat en flexibel zijn van toepassing op Westdesign. Over de samenwerking en de uiteindelijke invulling van onze website zijn we dik tevreden. ”
- Bom Group Rating: 10 van 10
Westdesign is een eigentijdse ondernemer “ Sterk in het visualiseren van de gewenste uitstraling. Met kennis van de beschikbare technieken.
Erg sterk vind ik zijn kennis en ambitie. Na het ontwikkelen van het Beyond bordspel kwam Kristian met het idee om er ook een digitale versie van te maken. Zijn durf en nieuwsgierigheid hebben ervoor gezorgd dat het spel nu ook online te spelen is. ”
- Beyond Chrysant Rating: 10 van 10
Bijna alles is mogelijk “ We werken nu 6 jaar met Westdesign. En we kunnen alleen maar positief zijn over hun werk en service. Onze website straalt onze identiteit uit, dit is mede door Westdesign gelukt. Zodra we een vraag hebben, ontvangen we altijd snel reactie. Bijna alles is mogelijk en wordt vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Dat zijn ook wel de kernwoorden van Westdesign; goede kennis van zaken, snel, vakkundig, uitstekende service en zeer klantvriendelijk. ” - Pieters Bouwtechniek Rating: 10 van 10
Grensoverschrijdend succes! “ Ondanks de afstand (ons bedrijf is gevestigd in Egypte) verliep de communicatie vlot. Westdesign heeft onze identiteit goed weten door te vertalen naar een mooi logo en uitstraling, passend bij zowel de Egyptische cultuur als ook de Europese markt. De website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. ” - Magic Hooks Rating: 10 van 10
Heel goed geslaagd! “ Voor het regionale programma Jeugdhulp in gezinsvormen van de 10 gemeenten in de regio Haaglanden heeft Westdesign een website gemaakt. De uitdaging was om van een groot programma met drie ontwikkellijnen en daaronder verschillende 10 acties overzicht te creëren, waarbij verschillende informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden. Westdesign is daar heel goed in geslaagd! Het is een mooie en professionele website geworden. ” - Jeugdhulp in gezinsvormen Haaglanden Rating: 10 van 10
Dik tevreden! “ Het eerste logovoorstel was gelijk raak! Hieruit volgde al snel een strakke website en ook werd er goed meegedacht aan pakkende en originele promotiemiddelen. Dik tevreden! ” - Hot Pepper King Rating: 10 van 10