rkwestland-afb1.jpg

Je krijgt meer dan je vraagt

" Met zijn inzicht in creatieve oplossingen wordt de site altijd net even mooier en functioneler dan je vooraf zelf bedacht zou hebben. Actief meedenken en oplossingen aandragen nog voordat de klant de vraag stelt. "

Nico Stijger - hoofd communicatie

Opgeleverd: mei 2017
Regio: Westland

rkwestland-afb2.jpg

De vernieuwde website van rkWestland is een mooi voorbeeld van een oude site, opnieuw uitgebracht in een modern jasje.

De oude site (ook door Westdesign gemaakt) was bijna 5 jaar oud. In die tijd zijn smartphones en tablets echt deel van ons leven gaan maken. Daarom moest de website ook hier optimaal op gaan tonen. Dit doen we door het toepassen van responsive design. Het ontwerp past zich aan naar het formaat van het beeldscherm.

Daarnaast liep de achterliggende techniek ondertussen ook achter. Echter de basis van de site, het ontwerp en de werking was grotendeels goed. Deze basis hebben we opgepakt en zijn hiermee aan de slag gegaan. We hebben we de site volledig opnieuw opgezet.

Eigenlijk bestaat deze website uit 11 verschillende sites, waarvan er 1 centraal niveau is waarop alle gegevens getoond worden. Op iedere deelsite wordt er alleen de relevante data getoond die hier van toepassing is. Denk hierbij aan nieuws, vieringen en activiteiten. Voor de gebruiker is het eenvoudig om te filteren en te switchen tussen alle deelsites. Dit maakt het voor de opdrachtgever eenvoudiger om alles te onderhouden.


Key features project

  • Veel informatie op een overzichtelijke manier presenteren
  • Actualiteit centraal
  • Uitnodigende uitstraling
  • Veel formulieren voor inschrijvingen
  • Eenvoudig content beheer

Zoek je dit ook?

Laten we verder praten

*
*