Je website door een professioneel webdesign bedrijf uit de regio laten maken?

Dat is een goed idee. We zijn gevestigd in het Westland en zijn vaak in Pijnacker te vinden. We zijn al meer dan 10 jaar een full service internetbureau.  De websites die we maken zijn naast mooi en functioneel ook nog eens goed vindbaar, dit heb je waarschijnlijk al gemerkt.
Van strategie tot realisatie, kunnen we het gehele traject in goede banen leiden en denken met je mee. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep de website goed kan vinden (SEO). Eenmaal gevonden proberen we je winkel, dienst of product online optimaal te presenteren.

Full service internetbureau

Van oorsprong een Westlands bedrijf, maar we komen zeer geregeld in de mooie polders van Pijnacker. Voor persoonlijke redenen maar tegenwoordig ook voor zakelijke. We hebben het geluk voor mooie diverse klanten uit de regio Oostland te mogen werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, Hot Pepper King en Parochie Christus Koning.
Westdesign kan ook jouw bedrijf van dienst zijn met het realiseren of vernieuwen van uw website of webwinkel. Wanneer wij voor je aan de slag gaan, bouwen we de meest krachtige, effectieve en schitterende website die je gemakkelijk zelf kunt beheren

 

Wat je van ons kunt verwachten

  • Persoonlijk contact & servicegericht

  • Uw website goed vindbaar in de zoekmachines (SEO)

  • Gebruiksvriendelijke CMS, zelf uw website (laten) beheren

  • Altijd een unieke uitstraling, uw website wordt op maat gemaakt

  • Responsive webdesign: altijd de beste weergave (desktop, tablet of mobiel)

  • Onbeperkt aantal pagina's

Kennismaken met Westdesign?

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We zitten in de directe omgeving, dus bel naar Kristian via 06-55925802 of e-mail naar kristian@westdesign.nl voor kennismaking. Natuurlijk kun je ook gewoon contact met ons opnemen. Daarnaast is de chat op onze website beschikbaar tijdens werktijden.

 

Westdesign helpt je verder, zowel online als offline. Zeker als je uit Pijnacker-Nootdorp komt.

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Het ontwerp van je website kan alles bepalend zijn. Wij stemmen de vormgeving volledig af op je bedrijf en vóóral je doelgroep. Vertrouw ons om met een doeltreffend ontwerp te komen. Ons opgeleverde werk bekijken zal hierbij helpen.

Eenvoudig website beheer

Eenvoudig beheer

Gebruiksvriendelijk en snel toevoegen van inhoud aan je website, dat is wat je wilt. Dit maken wij voor je en dat doen we met het CMS Concrete5. Vergeleken met bijvoorbeeld Wordpress werkt dit nog veel eenvoudiger.

Website support

Volledige support

Als het even kan reageren we altijd vrijwel direct op je vraag en anders binnen 24 uur. Werk je intensief aan je website en heb je behoefte aan wat meer ondersteuning? Dan bieden we ook support uren aan in onze onderhoudscontracten.