We helpen je met alles

Meedenken, adviseren, strategisch plannen, grafisch vormgeven en zorgen dat het resultaat gedrukt wordt: Westdesign regelt het allemaal. Er komt heel wat kijken bij het ontwerp van een reclame-uiting en als het van toepassing is dan brengen we je in contact met een tekstschrijver of fotograaf. Geen probleem, we helpen je graag verder.

Grafisch ontwerp waar we in uitblinken

Westdesign ontwerpt alle soorten gedrukt reclamemateriaal. Naast unieke ontwerpen ligt onze kracht in het ontwerpproces waarbij we je bij iedere stap helpen. Een ontwerp kunnen we verduidelijken door gebruik te maken van infographics en beeldmateriaal.

We werken voor opdrachtgevers in groot- en kleinbedrijf, voor organisaties en in verschillende branches. Wij geloven dat die diversiteit ons scherp houdt en ons inspireert.


Voorbeelden van reclame-uitingen die we ontwerpen:

Affiches & Posters

Stickers

Visitekaartjes

Banners en doeken

Affiches & Posters

Kledingbedrukking

Verpakkings- materiaal

Vlaggen

Kaarten en uitnodigingen

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of Westdesign de geschikte partij is voor jouw grafische klus?

Bel ons op 06-55925802 of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

*
*

Sterk in visuele communicatie

Hoewel digitale communicatie een effectief medium is om je boodschap te brengen, blijft drukwerk een grote rol spelen in marketing. Westdesign is sterk op beide fronten. Waar mogelijk versterken we je boodschap door gebruik te maken van toepasselijke fotografie, illustraties en iconen.

Samenwerking webdevelopment, communicatie-
en marketingbureaus

Wij werken ook samen met webdevelopment-, communicatie- en marketing bureaus. Ook hebben we we connecties met verschillende drukkerijen voor de uitvoering van divers drukwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht aan kristian@westdesign.nl of bel Kristian op 06-55925802.

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Eenvoudig website beheer

Creatief ontwerp

Website support

Doeltreffend ontwerp

De “klik” met Westdesign was meteen daar! “ Wij vinden het belangrijk dat wanneer je iets “persoonlijks” als een corporate website bouwt, er een “klik” is met de website designer. Hij of zij moet begrijpen waar we als bedrijf voor staan en wat we willen uitstralen. Westdesign begreep dat eigenlijk direct en dacht goed mee over de invulling er van.
Snelheid, accuraat en flexibel zijn van toepassing op Westdesign. Over de samenwerking en de uiteindelijke invulling van onze website zijn we dik tevreden. ”
- Bom Group Rating: 10 van 10
Westdesign is een eigentijdse ondernemer “ Sterk in het visualiseren van de gewenste uitstraling. Met kennis van de beschikbare technieken.
Erg sterk vind ik zijn kennis en ambitie. Na het ontwikkelen van het Beyond bordspel kwam Kristian met het idee om er ook een digitale versie van te maken. Zijn durf en nieuwsgierigheid hebben ervoor gezorgd dat het spel nu ook online te spelen is. ”
- Beyond Chrysant Rating: 10 van 10
Bijna alles is mogelijk “ We werken nu 6 jaar met Westdesign. En we kunnen alleen maar positief zijn over hun werk en service. Onze website straalt onze identiteit uit, dit is mede door Westdesign gelukt. Zodra we een vraag hebben, ontvangen we altijd snel reactie. Bijna alles is mogelijk en wordt vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Dat zijn ook wel de kernwoorden van Westdesign; goede kennis van zaken, snel, vakkundig, uitstekende service en zeer klantvriendelijk. ” - Pieters Bouwtechniek Rating: 10 van 10
Grensoverschrijdend succes! “ Ondanks de afstand (ons bedrijf is gevestigd in Egypte) verliep de communicatie vlot. Westdesign heeft onze identiteit goed weten door te vertalen naar een mooi logo en uitstraling, passend bij zowel de Egyptische cultuur als ook de Europese markt. De website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. ” - Magic Hooks Rating: 10 van 10
Heel goed geslaagd! “ Voor het regionale programma Jeugdhulp in gezinsvormen van de 10 gemeenten in de regio Haaglanden heeft Westdesign een website gemaakt. De uitdaging was om van een groot programma met drie ontwikkellijnen en daaronder verschillende 10 acties overzicht te creëren, waarbij verschillende informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden. Westdesign is daar heel goed in geslaagd! Het is een mooie en professionele website geworden. ” - Jeugdhulp in gezinsvormen Haaglanden Rating: 10 van 10
Dik tevreden! “ Het eerste logovoorstel was gelijk raak! Hieruit volgde al snel een strakke website en ook werd er goed meegedacht aan pakkende en originele promotiemiddelen. Dik tevreden! ” - Hot Pepper King Rating: 10 van 10