We helpen je met alles

Bij het ontwikkelen van een website komt meer kijken dan alleen het ontwerpen en bouwen. Denk aan pakkende teksten, verrassende fotografie, betrouwbare hosting, vindbaarheid, beveiliging en meer.. We helpen je graag verder.

Website projecten waar we in uitblinken

Al onze websites zijn maatwerk projecten. Dit houdt in dat iedere website apart wordt uitgedacht, ontworpen en technisch gerealiseerd. Je website wordt dus altijd uniek!

We werken voor diverse opdrachtgevers in groot- en kleinbedrijf en in verschillende branches. Wij denken dat het bedienen van verschillende branches ons scherp houdt en inspireert.


Het soort websites waar in gespecialiseerd zijn:

Uitgebreide portfolio projecten

Marketing automation websites

Strategie en ontwerp van webshops

SEO websites

Grafisch sterke websites

Visual storytelling websites

Complexe organisatie websites

Intranet & klantportals

Actieve campagnes

Aan de slag

Laten we kennismaken

Benieuwd of wij de geschikte partij zijn voor jouw website?

Bel ons op 06-55925802

Of vul je nummer in, dan bellen we je terug.

*
*

Full service website projecten

Een website bestaat uit verschillende onderdelen. Wij zijn sterk in de reailisatie van complete website projecten, van strategie tot realisatie.

 

Samenwerking reclame, ontwerp- en marketing bureaus

Wij werken ook voor reclame-, ontwerp- en marketing bureaus. We werken hiermee samen aan volledige projecten, maar ook aan de diverse onderdelen van een website. Frontend, backend, of alleen het ontwerp. Benieuwd wat exact mogelijk is? Stuur gewoon even een berichtje of bel ons op 06-55925802

Uniek website ontwerp

Uniek ontwerp

Het ontwerp van je website kan alles bepalend zijn. Wij stemmen de vormgeving volledig af op je bedrijf en vóóral je doelgroep. Vertrouw ons om met een doeltreffend ontwerp te komen. Ons opgeleverde werk bekijken zal hierbij helpen.

Eenvoudig website beheer

Eenvoudig beheer

Gebruiksvriendelijk en snel toevoegen van inhoud aan je website, dat is wat je wilt. Dit maken wij voor je en dat doen we met het CMS Concrete5. Vergeleken met bijvoorbeeld Wordpress werkt dit nog veel eenvoudiger.

Website support

Volledige support

Als het even kan reageren we altijd vrijwel direct op je vraag en anders binnen 24 uur. Werk je intensief aan je website en heb je behoefte aan wat meer ondersteuning? Dan bieden we ook support uren aan in onze onderhoudscontracten.

De “klik” met Westdesign was meteen daar! “ Wij vinden het belangrijk dat wanneer je iets “persoonlijks” als een corporate website bouwt, er een “klik” is met de website designer. Hij of zij moet begrijpen waar we als bedrijf voor staan en wat we willen uitstralen. Westdesign begreep dat eigenlijk direct en dacht goed mee over de invulling er van.
Snelheid, accuraat en flexibel zijn van toepassing op Westdesign. Over de samenwerking en de uiteindelijke invulling van onze website zijn we dik tevreden. ”
- Bom Group Rating: 10 van 10
Westdesign is een eigentijdse ondernemer “ Sterk in het visualiseren van de gewenste uitstraling. Met kennis van de beschikbare technieken.
Erg sterk vind ik zijn kennis en ambitie. Na het ontwikkelen van het Beyond bordspel kwam Kristian met het idee om er ook een digitale versie van te maken. Zijn durf en nieuwsgierigheid hebben ervoor gezorgd dat het spel nu ook online te spelen is. ”
- Beyond Chrysant Rating: 10 van 10
Bijna alles is mogelijk “ We werken nu 6 jaar met Westdesign. En we kunnen alleen maar positief zijn over hun werk en service. Onze website straalt onze identiteit uit, dit is mede door Westdesign gelukt. Zodra we een vraag hebben, ontvangen we altijd snel reactie. Bijna alles is mogelijk en wordt vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Dat zijn ook wel de kernwoorden van Westdesign; goede kennis van zaken, snel, vakkundig, uitstekende service en zeer klantvriendelijk. ” - Pieters Bouwtechniek Rating: 10 van 10
Grensoverschrijdend succes! “ Ondanks de afstand (ons bedrijf is gevestigd in Egypte) verliep de communicatie vlot. Westdesign heeft onze identiteit goed weten door te vertalen naar een mooi logo en uitstraling, passend bij zowel de Egyptische cultuur als ook de Europese markt. De website is overzichtelijk en zit logisch in elkaar. ” - Magic Hooks Rating: 10 van 10
Heel goed geslaagd! “ Voor het regionale programma Jeugdhulp in gezinsvormen van de 10 gemeenten in de regio Haaglanden heeft Westdesign een website gemaakt. De uitdaging was om van een groot programma met drie ontwikkellijnen en daaronder verschillende 10 acties overzicht te creëren, waarbij verschillende informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden. Westdesign is daar heel goed in geslaagd! Het is een mooie en professionele website geworden. ” - Jeugdhulp in gezinsvormen Haaglanden Rating: 10 van 10
Dik tevreden! “ Het eerste logovoorstel was gelijk raak! Hieruit volgde al snel een strakke website en ook werd er goed meegedacht aan pakkende en originele promotiemiddelen. Dik tevreden! ” - Hot Pepper King Rating: 10 van 10

Dit gaat Westdesign voor je doen

Onze globale aanpak bestaat uit 5 stappen waarbij er sprake is van een kickoff en als laatste stap de afronding.
Echter een website is niks zonder tekst, foto’s en eventueel video, dus we helpen met de begeleiding van deze content. Tekst kan bijvoorbeeld intern geschreven worden of we halen er een professional bij. Is er nog geen logo & huisstijl? Ook hier kunnen we je mee van dienst zijn.

Je website gaat standaard voldoen aan alle hedendaagse technische eisen. Je website zal bijvoorbeeld d.m.v. responsive design altijd goed tonen op zowel je smartphone als je computerscherm, maar ook alle tussenliggende scherm formaten. Een complete lijst met technische mogelijkheden kun je vinden op onze pagina met website onderdelen.

Door alles zo transparant mogelijk te communiceren gaan we voor een samenwerking waarbij alles vlekkeloos verloopt. Dit is wel zo fijn voor iedereen!

Bel: 06-55925802
E-mail: kristian@westdesign.nl