Concrete5 persoonlijke uitleg

beheer zelf uw website

U heeft al een website gemaakt met Concrete5. Nu wilt u aan de slag om de website te vullen. In deze workshop leert u hoe.

Bekijk deze workshop

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Workshop SEO

Leer hoe uw website beter op Google en de rest van het internet te vinden is. Op dit moment wordt de workshop nog samengesteld.

Bekijk deze workshop

Prima en heel duidelijk. Je was rustig en ik denk dat je meer tijd hebt genomen als was afgesproken. Ik ben blij dat ik de workshop heb bezocht en zal zeker reclame voor je maken. (Nieuwsbrief maken voor beginners)
Antonia Wiegel
L'esprit du sud
Ik heb de cursus 'Nieuwsbrief maken voor gevorderden' gevolgd bij Westdesign. De cursus was zeer interessant en alles wordt weer even opgefrist. Ik stuur maandelijks een nieuwsbrief naar onze abonnees en met de tips & trucs van Kristian (Westdesign) kom je erachter dat Mailchimp nog veel meer mogelijkheden biedt. Een echte aanrader!
Jenny Vermeulen
Westland Marketing
Je kan een nieuwsbrief versturen en een nieuwsbrief versturen. Maar met de opgedane kennis van Westdesign maak je het verschil: het maken gaat veel makkelijker en doelgerichter waardoor er meer tevreden gezichten zijn bij de nieuwsbrief. Ergens moet het verschil zitten, toch? En daar wordt ook ik blij van!
Nico Stijger
ScamiloN
Ik werkte al met mailchimp maar door de workshop van Kristian/ Westdesign zijn mijn nieuwsbrieven veel professioneler geworden! Ze worden meer geopend en ik krijg ook meer respons! Bedankt Westdesign!
Nynke Koster
By Nijn
Ik ben heel blij dat ik de beginnerscursus Mailchimp heb gevolgd bij Kristian van Westdesign. Ik kan nu vaker nieuwsfeiten op salarisgebied verspreiden onder mijn klanten zonder direct afhankelijk te zijn van derden. Eén avond instructies en uitleg is voldoende om met Mailchimp aan de slag te gaan; een goede investering dus!!
Dorith van der Meer
Het Salarisbureau

Webdesignbureau voor websites, marketing en ontwerp


E-mail: kristian@westdesign.nl


Bel: 06 55925802