Workshops & trainingen

Workshops & trainingen gegeven door Westdesign

 

  • Persoonlijk en prettig ervaren
  • Instructeur met praktijkervaring
  • Zowel individueel als incompany

 

Concrete5 persoonlijke uitleg

Concrete5 - zelf uw website onderhouden

Een Concrete5 website maar moeite met het onderhouden ervan? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

Bekijk deze workshop

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Workshop SEO

Met deze SEO zoekmachine optimalisatie workshop gaan we je op een praktische manier leren hoe jouw website beter gevonden kunt worden.

Bekijk deze workshop

Ik heb de cursus 'Nieuwsbrief maken voor gevorderden' gevolgd bij Westdesign. De cursus was zeer interessant en alles wordt weer even opgefrist. Ik stuur maandelijks een nieuwsbrief naar onze abonnees en met de tips & trucs van Kristian (Westdesign) kom je erachter dat Mailchimp nog veel meer mogelijkheden biedt. Een echte aanrader!
Jenny Vermeulen
Westland Marketing
Je kan een nieuwsbrief versturen en een nieuwsbrief versturen. Maar met de opgedane kennis van Westdesign maak je het verschil: het maken gaat veel makkelijker en doelgerichter waardoor er meer tevreden gezichten zijn bij de nieuwsbrief. Ergens moet het verschil zitten, toch? En daar wordt ook ik blij van!
Nico Stijger
ScamiloN
Ik werkte al met mailchimp maar door de workshop van Kristian/ Westdesign zijn mijn nieuwsbrieven veel professioneler geworden! Ze worden meer geopend en ik krijg ook meer respons! Bedankt Westdesign!
Nynke Koster
By Nijn
Ik ben heel blij dat ik de beginnerscursus Mailchimp heb gevolgd bij Kristian van Westdesign. Ik kan nu vaker nieuwsfeiten op salarisgebied verspreiden onder mijn klanten zonder direct afhankelijk te zijn van derden. Eén avond instructies en uitleg is voldoende om met Mailchimp aan de slag te gaan; een goede investering dus!!
Dorith van der Meer
Het Salarisbureau