Hier staan we voor

Westdesign staat al sinds 2007 bekend om haar online vakmanschap. Een vakgebied dat nooit stil staat en iedere dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Of dit nu door technologische vernieuwingen of nieuwe trends komt, wij vernieuwen mee. Echter in de basis blijven we bij onze principes: het bieden van kwaliteit, transparantie en een servicegerichte aanpak. Dit geldt voor al onze oplossingen en onze tevreden opdrachtgevers weten dit.

tijdlijn westdesign

Geschiedenis

Om vakmanschap te kunnen bieden bezit Westdesign jarenlange ervaring in de persoon van oprichter Kristian Sauer, Bachelor of Information and Communication Technology. Door de opleiding als bachelor, alsmede de vooropleiding aan het Grafisch Lyceum is Westdesign in staat om vele verschillende opmaat oplossingen met hoge efficiëntie te creëren. Dit vullen we aan met de inzet van professionals op projectbasis.

Ontwerp, marketing & techniek in 1 hand

ontwerper

Een scherp oog voor het combineren van functie en creatief ontwerp met altijd de doelgroep voor ogen.

< coder >

Gestructureerd en technisch bekwaam front-end ontwikkelaar met de focus op websites die altijd optimaal tonen.

Kristian Sauer

Wij werken samen met diverse professionals

Westdesign beschikt over een zeer brede kennis van zaken. “doen waar je goed in bent” is iets waar we in geloven en we zijn goed in veel onderdelen. Sommige zaken kunnen we zo nodig uitbesteden aan een breed netwerk met de benodigde know how.

Fotografen
Tekstschrijvers
Drukkerijen
Programmeurs
ZZP'ers